Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Carnaval 2024 a la Residència de Cerdanyola

 
A la Residència Assistida, Centre de dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, que gestiona l'empresa Pere Mata Social, durant la primera setmana de febrer, ha celebrat el Carnaval centrat en la temàtica del terror, escollida pel propi col·lectiu de persones usuàries dels serveis.
 
Dins del programa d'activitats, destaca la visita d'un grup de joves d'INS Lluís Companys (Ripollet); van representar un repertori de coreografies diferents escenificades a les diferents plantes de la residència, molt divertides i entretingudes que van sorprendre a tots els assistents.
 
D'altra banda, els actes festius també van incloure la celebració del Dijous Gras amb els menjars típics d'aquesta data: truita, botifarra d'ou i coca de llardons.
 
Finalment, es va celebrar la festa final de disfresses de VAMPIRS/VAMPIRESSES; unes disfresses de confecció pròpia i realitzades, durant les setmanes abans al taller de manualitats. La festa es va poder gaudir a la sala gran del Casal de Gent Gran i va comptar amb la participació del grup Playback Show del Casal de Gent Gran de Montcada i Reixac.
 
El colofó de les festes va ser l'enterrament de la sardina durant el "Dimecres de Cendra". Un grup caracteritzat de vídues va escenificar la pena compartida amb l'acte tradicional de l'enterrament.

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES