Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Bertran i Oriola finalitza la celebració del seu 21è aniversari amb una paella popular

La Residència Bertran i Oriola ha celebrat el 21è aniversari amb l’organització d’un conjunt d’activitats lúdiques i festives realitzades des del dia 25 al 31 d’octubre.
 
Sota el títol d’Olimpíades Sènior: on l’experiència és medalla d’or, es van realitzar un conjunt d’activitats grupals destinades a: promocionar l’activitat física i estimulativa, incentivar la comunicació entre les persones usuàries i potenciar les relacions familiars.
 
Els actes festius van iniciar-se amb una inauguració a càrrec del grup musical Rumbakana .
 
Les activitats es va portar a cap durant set dies en els quals es va organitzar un conjunt d’activitats adaptades a les capacitats físiques i psicològiques de cada participant (petanca, torneig artístic de pintura, voleibol, tir amb arc, zumba i gimncana amb assistència canina).
 
Finalment, el dia 31 d’octubre, es va dur a terme la cloenda amb un dinar de germanor on, familiars, persones usuàries i treballadores, van poder degustar una paella que s’havia cuinat durant el matí al jardí de la mateixa Residència mentre es portava a terme l’acte d’entrega de premis que va ser presidit pel Sr. Enric Cardús (gerent del Grup Pere Mata).

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES