Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Cloenda del curs 2018-2019 de FP-DUAL a Villablanca Serveis Assistencials

 
Com cada any, Villablanca Serveis Assistencials va celebrar la cloenda del curs 2018-2019 de FP DUAL i la recepció dels nous alumnes que participaran en el curs 2019-2020. En aquesta ocasió, han finalitzat 6 alumnes del cicle d'Atenció a Persones amb Dependència que han realitzat les seves pràctiques duals a les residències Maricel, Bosc, Montsant, Pirineus i Bellissens.
 
En l'acte de cloenda van participar la Sra. Misericòrdia Rodríguez, Gerent de Villablanca, el Dr. Francisco Aguilera, Director Mèdic de Villablanca i el Sr. Jordi Garcia, director de l'INS Gaudí de Reus.
 
En aquest acte també es va reconèixer la important tasca que realitzen els professionals assistencials que col·laboren com a tutors dels alumnes d'FP-DUAL i els acompanyen en els seus llocs de treball diàriament.
 
Villablanca va ser el primer centre que va iniciar la col·laboració amb el sistema d'FP-DUAL en el cicle d'Atenció a les Persones amb Dependiencia a Catalunya l'any 2015.
 
En aquesta ocasió també es va aprofitar l'esdeveniment per renovar el conveni de col·laboració de Villablanca amb l'INS Gaudí per seguir treballant en l'àmbit de l'FP-DUAL.
 
 
 
 
 

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES