Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nadal a la Residència de Cerdanyola

 
La Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès ha organitzat un programa d'activitats especials i variades destinat a compartir les festes de Nadal amb totes les famílies.
 
La celebració de les festes va començar divendres, dia 15 de desembre, amb una activitat intergeneracional. Els infants de l'Escola Sant Martí de Cerdanyola del Vallès, van poder compartir cançons i dinàmiques d'interrelació personal amb les persones usuàries.
 
El dia 18 de desembre, es va realitzar una sessió especial de Teràpia amb Animals; la Diva i el Venus, dues Chihuahua que visiten sovint el centre residencial, van ser les protagonistes d'una activitat terapèutica basada en l'encant de les disfresses nadalenques.
 
Posteriorment, al dia 20 de desembre, el protagonisme fou pels joves de l'ESO de l'Escola Fedac. Els alumnes van oferir un concert amb unes Nadales molt alegres i amb molt de ritme.
 
Dijous dia 21 a la tarda es va celebrar el Bingo Especial de Nadal, amb regals molt especials i la col·laboració del Casal de Gent Gran que sempre ens donen tant suport en tot allò que els demanem.
 
Per Nadal, es va fer un acte especial centrat en l'entrega dels Regals a càrrec de la Mare Noel.
L'any 2023, es va acomiadar amb la celebració del Cap d'Any, amb "cotillons" i disbauxa, que va comptar amb la col·laboració del Grup de Playback Show de Montcada i Reixac.
 
L'entrada d'any nou es va celebrar amb dues activitats: taller del tradicional tortell de Reis, elaborat pels propis usuaris/es del centre i la visita de SSMM Els Reis d'Orient que van fer entrega dels regals a les persones usuàries del centre residencial de Cerdanyola.

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES