Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Villablanca aportarà 3 jugadors al Reus Genuine de la Fundació Futbol Base Reus

 
La gerent de la Fundació Villablanca, Cori Rodríguez, i el president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Castro, han signat un conveni de col·laboració que permetrà a 3 usuaris de la residència Bellissens incorporar-se a l’equip Reus Genuine i participar de la competició de lliga de la temporada 2019-2020. A més, Fundació Villablanca aporta personal voluntari de suport que participarà en els entrenaments i en els desplaçaments de l’equip.
 
Amb la signatura d'aquest conveni Villablanca reforça l’activitat que realitza des de fa anys per promocionar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de salut mental com un recurs terapèutic i per millorar la seva qualitat de vida. Així, usuaris i usuàries de Bellissens participen en els jocs Special Olympics i en diverses competicions esportives, a les quals se suma a partir d'ara la LaLiga Genuine de futbol.
 
LaLiga Genuine és una competició de LaLiga que inclou específicament equips de futbol formats per persones amb discapacitat intel·lectual. En la temporada 2019-2020 prendran part 36 equips d'arreu de l'estat espanyol. La competició es desenvolupa per fases, la primera de les quals tindrà lloc els dies 15,16 i 17 de novembre en el Complex Esportiu de Futbol de Salou.
 
 
 

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES