Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació del llibre de la 1a. Jornada de Discapacitat Intel·lectual i Salut Mental

 
Aquesta tarda, a les 17.30 hores, es presenta el llibret de la 1a. Jornada de Salut Mental i Discapacitat Intel.lectual celebrada el 14 de maig de l’any passat i que va comptar amb la participació de Rafael Martínez Leal, responsable de la Unitat d’Investigació en Discapacitat Intel.lectual i Trastorns del desenvolupament de Fundació Villablanca (UNIVIDD).
 
Podreu seguir, en directe, l’acte a través de:
 

 

El llibre recull les ponències presentades a la jornada, entre elles es presenten les dades del Projecte POMONA-ESP que la UNIVIDD va liderar. Aquest projecte va ser el primer en presentar dades d’indicadors de salut física i mental en una mostra aleatoritzada i representativa de persones amb discapacitat intel·lectual de tota España.

 

La Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i Granés Fundació va organitzar aquesta primera Jornada de discapacitat intel·lectual i salut mental, que va comptar amb la participació de més de 350 professionals de la salut i de l'àmbit social per reflexionar i analitzar el diagnòstic de patologia mental en persones amb discapacitat intel·lectual.


Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES