Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Xerrada d’hàbits de vida saludable dels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària El Vendrell

 
El passat dimecres 12 de febrer del 2020, es va realitzar la segona edició de la xerrada sobre Hàbits de Vida Saludable a les persones usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) El Vendrell, gestionat per L'Hospital Universitari Institut Pere Mata. Aquesta presentació ha estat dins de la programació del Casal Cívic del Vendrell Gener/Abril 2020, activitats obertes a tota la població.
 
Durant la programació d'hivern al SRC, a l'activitat de Projectes Comunitaris i Tecnologia, les persones usuàries van treballar amb diferents eines del paquet Microsoft especialment Word i Power Point.
 
Es va realitzar una recerca a Internet dels següents temes:

- Hàbits d'alimentació saludable.
- Activitat física.
- Autoestima.
- Habilitats socials.
- Addiccions.
 
Es van preparar els diferents apartats de la xerrada i es van programar els assajos de manera conjunta entre les persones usuàries i les terapeutes ocupacionals. Per a aquesta última presentació s'han motivat més persones usuàries per fer l'exposició en públic, a la primera xerrada la van presentar tres i aquesta última sis.
 
La presentació la va fer la psicòloga, on va explicar les funcions del Servei de Rehabilitació Comunitària i la importància de tenir uns hàbits saludables i posteriorment donant pas a la xerrada.
 
La implicació per part dels usuaris i usuàries ha estat excel·lent dedicant temps fora de l'horari de les seves activitats, treballant en els seus domicilis i fins i tot facilitant per part de les persones usuàries el material necessari per a l'exposició (ordinadors, usb, etc.)
 
Aquesta experiència també ha mobilitzat aspectes relacionats amb la seva autocura i autoestima assistint a la perruqueria, vestir més arreglats, etc. Tots i totes han expressat i demostrat la seva satisfacció per formar part d'aquest projecte, facilitant el sentiment de pertinència al grup i potenciant més la relació.
 
L'equip tècnic del SRC del Vendrell volem aprofitar per agrair la participació i dedicació a totes les persones usuàries que han fet possible la realització d'aquest projecte.
 
 

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES