Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Bertran i Oriola presenta la coral per Nadal


La Residència Bertran i Oriola de Barcelona, gestionada per Pere Mata Social, aprofitant el programa d'activitats de Nadal, ha presentat la coral pròpia que està formada per residents del propi centre.

Durant l'any 2023, es va iniciar una nova activitat destinada al foment de la participació personal i a la potenciació de la cohesió del grup; una proposta que va culminar amb la presentació de la coral pròpia en societat.

Les festes de Nadal ha comptat amb nombroses activitats lúdiques: visita a la Fira de Santa Llúcia, elaboració de galetes de Nadal, actuacions de diverses corals, sortejos de maneres de Nadal, concerts de Nadal amb piano, festa de Cap d'Any amb karaoke i vista dels Reis Mags.

D'altra banda, ha destacat l'organització d'una activitat intergeneracional basada en la celebració del tradicional Tió amb la participació directa dels fills i filles de treballadores de la Residència. Precisament aquesta fou una de les activitats més ben acollides per part de les persones usuàries.

Un conjunt d'activitats que van contribuir, no només a l'amenització de les festes, sinó que van proporcionar un enriquiment social i emocional dels residents, tot promovent una comunitat activa i integrada al barri de la Barceloneta.
 

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES