Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Onze de Setembre celebra la fi de les mascaretes a les residències.

 

El passat dimecres 5 de juliol es va publicar al BOE l’esperada notícia de la “Retirada de mascaretes a les residències” i a la Residència Onze de Setembre vam celebrar la notícia amb molta alegria.

La notícia es rebia en el centre amb cautela entre el personal per l’experiència de la situació viscuda durant aquests tres anys de pandèmia. Amb tot i aixó, es notaven els somriures dels treballadors per tornar a veure les cares dels companys i oferir una major proximitat a les persones residents.

Aquest dia, TV3 va acudir a la residència a filmar com s'acollia la notícia entre les persones del centre: residents i personal. Tots ells responien amb molta il·lusió i entusiasme en tornar a la normalitat després de tant temps amb mascaretes i poder conèixer aquesta part de la cara que expressa tantes emocions i que s'havia perdut durant la pandèmia.

Tots estaven molt emocionats de poder celebrar la fi de les mascaretes i que aquesta normalitat que es respira al carrer arribés per fi a les residències.


Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES