Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Onze de Setembre en col·laboració amb Fundació Rubricatus realitzen activitat de bingo

 
El passat dimecres 15 de novembre va començar una activitat de col·laboració amb la Fundació Rubricatus i la Residència Onze de Setembre (gestionada per Pere Mata Social). Els usuaris de la Fundació Rubricatus assistiran al centre una vegada al mes per realitzar una activitat amb els usuaris de la residència.
 
En aquesta ocasió va a ser el torn del bingo. Tant els joves de la Fundació Rubricatus com els usuaris de la residència van compartir una experiència molt alegre jugant amb els números. La activitat va despertar gran expectació entre els participants desitjant que surtíssin els seus números i així poder cantar línia i bingo!
 
Es va fer de pregar el tan anhelat bingo, ja que molts dels cartrons estaven mancant un o dos números quan es va escoltar bingo! amb veu d’alegria.
 
Entre les dues participants van verificar que els números s’haguessin cantat correctament i així va poder atorgar-se el premi del bingo: dolços i petits obsequis que les afortunades van mostrat amb molta il·lusió.
 
Tant els usuaris de la residència com els de la Fundació Rubricatus van acabar molt contents en finalitzar l’activitat i estan desitjant tornar a compartir estones d’oci i diversió. Quina serà la pròxima? Comença el compte enrere per a descobrir-ho.
 
Quina serà la pròxima? Comença el compte enrere per a descobrir-ho.

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES