Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La III Jornada de Bioètica “I per què jo no? Sexeafectivitat, una qüestió de drets”

 
El proper 20 de novembre de 2018, el Comitè de Bioètica Hospital Universitari Institut Pere Mata i Villablanca Serveis Assistencials organitza la III Jornada de Bioètica "I per què jo no? Sexeafectivitat, una qüestió de drets". Tindrà lloc a la Facultat de Medicina de Reus.
 
La jornada donarà inici a les 10h amb la benvinguda institucional de la mà de Cori Juanpere, presidenta del Comitè de Bioètica Hospital Universitari Institut Pere Mata i Villablanca Serveis Assistencials.
 
Poc després, Begoña Roman, professora a la Facultat de Filosofia a la Universitat de Barcelona i presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya; i Laia Alamany, presidenta de l'Associació Siara, faran la conferència inaugural.
 
A les 11h, Andreu López, psicòleg de Villablanca Serveis Assistencials, parlarà del "Projecte d'atenció a la sexualitat i l'afectivitat".
 
Després de la pausa del cafè, a les 11:50h, Sílvia Ventura, magistrada de 1ª instància 59 de Barcelona, serà l'encarregada d'explicar "Sexeafectivitat, una qüestió de drets".
 
A les 12:10h, hi haurà l'oportunitat de compartir una taula rodona, amb el tema "Parlem sense embuts", que comptarà amb Juan Garcia, periodista i resident de Psicologia Clínica de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, com a moderador i com a participants: Elisa Abellan, José Ayora, Artur Beltran, Maria Cristina Bosquet, Jordi Fort i Sílvia Ventura.
 
Cap a tres quarts d'una, Marcel Cano, professor d'Ètica de la Universitat de Barcelona i de Bioètica a la Universitat de Vic, actuarà de dinamitzador en la discussió del cas "No, ella no pot". En acabar-la, Cano continuarà amb un diàleg d'idees que durarà fins a les 13:50, amb la cloenda que anirà a càrrec de Ramon Descarrega, gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.
 
La jornada es podrà seguir per Twitter amb el hashtag #iperquejono.
 
 
 
 

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES