Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

30è aniversari de la Residència de la Verneda


La Residència de La Verneda, gestionada per Pere Mata Social, ha celebrat el trentè aniversari de la seva obertura durant la setmana passada.
 
La residència assistida, centre de dia i casal de La Verneda va obrir les seves portes al mes de desembre de 1993, en un barri obrer de la ciutat de Barcelona; en concret, en uns terrenys en els què, dels anys 40 i fins als anys 70, hi havia ubicada una fàbrica tèxtil que donava ocupació a la majoria de la gent que vivia al barri.
 
En aquest sentit, conjuntament amb la planificació d'un programa d'activitats lúdiques, s'ha obert un exposició que recull informació i imatges relacionades amb l'evolució del barri i l'adaptació que ha anat tenint el propi centre residencial.
 
L'acte central de la setmana festiva, es va desenvolupar el dia 23 de novembre amb una jornada de portes obertes, en la que hi van participar: les pròpies persones usuàries, els familiars, voluntaris i representants de les entitats del barri.
 
La jornada del dia 23, que va està presidida pel representant del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i el gerent del Grup Pere Mata, va començar amb una batukada, va continuar amb un acte commemoratiu en el què es va homenatjar a les residents i treballadores que han estat en actiu durant els trenta anys a la residència i va finalitzar amb l'actuació musical d'una tuna. Tanmateix, tots els assistents van poder visitar l'exposició situada a la planta baixa de la residència mentre foren obsequiats amb un refrigeri.
 
 
 
 
 
 

Galeria d'imatges PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES