Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del centenari de la Sra. Remedios B. Z a la residència de Cerdanyola

 
A la Residència Assistida i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès, gestionada per Pere Mata Social S.A., vam celebrar el passat dissabte 8 de febrer una festa d’aniversari molt especial, doncs la Sra. Remedios B. Z., resident de la casa, ha complert 100 anys. Durant tota la festa la Sra. Remedios va estar acompanyada dels seus familiars, de l’equip professional i de la resta de residents que van voler compartir aquest moment tant emocionant amb nosaltres.
 
Tampoc van faltar a la festa l’ Alcalde, el Sr. Carlos Cordón i la Regidora de Gent Gran, Sra. Carme Arché, que van compartir aquesta celebració amb nosaltres i li van fer entrega de varis obsequis en nom de la ciutat: un ram de roses, un diploma i un pin que ja va gaudir a la mateixa festa.
 
L’equip professional de la residència de Cerdanyola del Vallès vam tenir el plaer de fer-li entrega de la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya per commemorar els 100 anys de vida: una bonica olivera d' acer, personalitzada amb el seu nom; i la nostra Directora, Sra. Olga Villalba, va llegir la carta que acompanyava aquesta medalla, tramesa pel Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir el Homrani.
La Sra. Remedios estava també entusiasmada amb el ram de flors que li va portar la seva família amb altres regals dels que ja està gaudint.
 
A la festa  no va faltar el seu pastís especial amb les veles del 100 que va poder bufar envoltada de tots els seus besnéts i família, i que després de dinar van poder menjar de postra tots els residents de la casa. També va gaudir d’una decoració especial que amb tanta estima s’havia anat preparant el dia anterior a tota la residència, doncs tothom a casa seva ha de celebrar aquestes festes.
 
Un cop acabada la festa a planta, la família junt amb la Sra. Remedios van poder assaborir un aperitiu especial que va oferir el centre en una sala per poder estar en privat i seguir la seva celebració més tranquils.
 
La satisfacció més gran ha estat veure-la gaudint tant de la festa, doncs no parava de riure i estava pletòrica: cantant i somrient i molt feliç. No podem dir res més que estem molt orgullosos d’ haver pogut compartir un moment tant especial amb la Remedios i la seva família. Gràcies Remedios! I moltes felicitats!
 
 
 
 
 

Galería de Imágenes PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS