Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Lliurament de la recaptació de fons del Grup TransPal a l’IISPV per trobar noves formes per afrontar

 
La crisi de la COVID-19 també ha promogut que moltes empreses treguin el seu costat més solidari per ajudar a suavitzar les conseqüències socials generades per la pandèmia.
 
L’emergència sanitària i social que estem patint ha provocat noves realitats i noves necessitats, sobretot per les persones que ja tenien una situació molt vulnerable. Per això és molt important la implicació de tots els actors de la societat, i les empreses no s’han quedat enrere donant suport a diversos centres i programes de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).
 
Aquest és el cas de l’empresa Ahora Residuos de GrupTranspal que, durant tot aquest estat d’alarma, s’ha unit a la lluita contra el la Covid-19 posant en marxa una campanya solidària en què les empreses amb les quals treballen han realitzat una donació amb una senzilla acció: reciclant els seus palets.
 
Les empreses col·laboradores són: Comercial Industrial De Neteges Maquinària i Químics S.L., Hawo Fruits S.L., Griffith Laboratories S.A., Ahora Gestion y Asesoramiento de Residuos S.L.
Aquesta recaptació de fons va destinada a la recerca que han proposat els investigadors de l’IISPV per la lluitar contra la Covid-19. L’IISPV treballa conjuntament amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.
 
En els moments de crisi és quan es veu el costat més humà de les persones i, en aquest cas, del sector empresarial.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!.

Galería de Imágenes PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS