Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jocs d’aigua a la UHEDI! Una experiència més!

L’estiu es presta a fer coses noves per poder refrescar-nos i passar-nos-lo bé. És un temps de descans i de fer allò que la resta d’any no podem.

Malgrat no poder sortir del centre per la situació actual i gaudir de la platja, la piscina o el riu amb la família o els amics…ens re inventem per fer l’estona més suportable!

A la Unitat d’Hospitalització Especialitzada de curta i mitja estada per a persones amb Discapacitat intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca com que tot el que es fa s’acorda entre tots, ha sortit la proposta de fer jocs d’aigua. Una activitat molt pròpia a l’estiu.

Hem pogut aprofitar el jardí i convertir-lo en una zona d’estiuenc amb l’ús de pistoles d’aigua, matalassos de platja en forma de pinya, flotadors, globus d’aigua per llançar-nos-los, hem adaptat la rampa del jardí per tal de fer un tobogan com si estiguéssim al Aquàpolis.

Semblem nens quan ens tirem per ella! Sempre comptem amb la supervisió i l’ajuda del personal per a que no ens passi res de res.

Molts portem dies evocant estius passats on fèiem coses que ens entretenien i ens divertien molt i que trobem a faltar el poder gaudir-ne.

Els més agosarats no hem tingut cap problema en ser els primers! L’activitat s’ha fet sense cap risc gràcies a la supervisió i suport del personal. El cert és que ha estat una estona molt divertida per a tothom per ser innovadora i molt informal al fer-se a la unitat.

Aquells que no hem volgut participar a l’activitat per diferents motius hem escollit fer una guerra de pistoles d’aigua on hem quedat tots xops!.

Ha estat molt divertit !!!!!! segur que si s’aguanta la calor repetirem!!!.


Galería de Imágenes PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS