Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La residència Bellissens celebra l’arribada de l’estiu amb la presentació de “Circus Belli”

 
Gràcies a la col·laboració de tot l’equip de Bellissens (Villablanca Social), es va celebrar el passat divendres una jornada festiva, que va incloure la representació de l’obra “Circus Belli”, de la Companyia de Teatre de Bellissens.
 
Aquesta Obra; que ja es va representar al novembre al teatre Bartrina de Reus, dins del programa d’actes amb motiu de la Setmana de la Discapacitat; havia estat seleccionada per participar a Barcelona a “L’altre festival”, un esdeveniment cultural internacional, representació que, a causa de la situació sanitària actual, ha estat sospesa.
 
Els residents i el personal de Bellissens van poder gaudir d’aquesta representació plena d’emocions, rialles i música en un dia especial.
 
Per acabar la jornada d’oci tan necessària per poder continuar endavant, malgrat la situació que tots estem vivint, es va fer un dinar a l’aire lliure, en el que usuaris i professional van poder gaudir d’una barbacoa molt bona feta per l’equip de cuina de Villablanca.
 
Volem agrair a l’equip de cuina de Villablanca, a la Companyia de Teatre i a tot el personal de Bellissens que ha fet possible la realització de la jornada d’oci; com una iniciativa més dintre de les activitats realitzades en les setmanes de confinament, amb l’objectiu de mantenir un bon estat d’ànim davant aquesta complicada situació.
 
Un regal per usuaris i treballadors on poder gaudir tots plegats!
 
 
 
 
 
 

Galería de Imágenes PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS