Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sant Jordi ets tu

 
Ens resistim a deixar passar St Jordi i en farem un de diferent a Villablanca! Malgrat la dificultat del moment, per les persones amb discapacitat per les que treballem, per les seves famílies i per tots els i les treballadores, perquè això ens alleuja i ens dóna una alenada d’aire fresc.
 
Enguany sense parades al centre Villablanca, sense participar a la plaça a Reus, des de la distància física però des de l’altre proximitat i complicitat que genera la lluita compartida hem pensat en un St Jordi confinat.
 
Engalanarem les finestres amb roses d’artesania, llegirem poemes, farem titelles, regalarem agulles de pit i ens dibuixarem un somriure sota les mascaretes. Amb tota cura i les mesures de prevenció perquè #totsortirabe i aprofitant les possibilitats que ens ofereixen les xarxes, els residents i professionals han fet un vídeo amb un petit poema perquè pugui viatjar fora dels murs del centre.
 
Perquè hem trobat altres formes de celebrar aquest data, perquè Sant Jordi ets tu, perquè és una actitud i es duu dins al cor, i de ben segur trobarem la manera de fer alguna cosa significativa, que ens impregni de certa normalitat, perquè no tot és covid-19, avui ens hi resistim.
 
A les 12h com cada dia ens hem trobat al jardí del centre, per picar de mans per totes les que estan a primera línia i per totes les que ajudem a fer pinya, i hem cantat plegats la versió solidària de la cançó Escriurem del Miki Nuñez dins la campanya #JoEmCorono que hem compartit: Escriurem que tot no va ser fàcil, cantarem la nostra vida en un paper, marxarem amb els dies regalats i amb el somriure dels que ja no hi puguin ser.
 
Feliç Diada de Sant Jordi
 
#ensensortirem
 
 

Galería de Imágenes PMS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS